تحولات منطقه

۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۰
کد خبر: ۱۰۰۷۹۹۸

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمان گفت: پلیس راهور ضمن ثبت سیستمی پلاک خودروهای هنجارشکن که شب‌ها در بزرگراه‌ها و معابر شهری با حرکات سرسام آور تردد می‌کنند، رانندگان را نیز احضار و خودروی آنها را اعمال قانون خواهد کرد.

توقیف سیستمی خودروهای هنجارشکن در کرمان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، سرهنگ اسماعیل خوشوقت امروز پنجم شهریورماه با اشاره به کنترل همه ترددها از طریق تیم‌های گشت نامحسوس و دوربین های هوشمند افزود: در این راستا رانندگان هنجارشکن احضار و پلاک خودروی آنها توقیف می‌شود و این رانندگان موظف هستند بلافاصله به پلیس راهور مراجعه کنند.

رئیس پلیس راهور استان کرمان گفت: این قبیل رانندگان چنانچه به پلیس راهور مراجعه نکنند به دلیل اینکه خودروی آنها توقیف سیستمی شده، در هر نقطه‌ای از کشور که در حال تردد باشد، توقیف شده و برای رفع توقیف ملزم هستند به پلیس راهور مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha